whatsapp

Mobles de Gran Volum

Mobles de gran volum

Abans de comprar un moble de mida gran (que tinguin més de 2 metres en alguna de les mides) has de comprovar que casa teva està preparada per aquest moble.

Molts mobles necessiten muntatge, però la majoria d’elements són massissos i en el cas de mobles de gran mida com a taules de menjador, armaris, aparadors, llits, etc, hi ha algunes parts del moble que no es poden desmuntar en lliurar-los.

Contacta amb nosaltres per confirmar les mides del producte que desitges comprar al telèfon 938 810 752

Si algun dels mobles comprats no pogués ser lliurat a causa d’un problema d’accessibilitat per no haver consultat la compatibilitat d’aquestes mesures amb l’accés al teu domicili :

1. Si el moble o els mobles no poguessin ser pujats a casa per l’ascensor o l’escala, però si es pot fer per alguna finestra exterior o terrassa, la contractació de la grua i despeses extra per a la pujada dels mobles esmentats per la façana de l’edifici anirà a càrrec del client.

2. El moble s’ha fabricat en exclusiva per a vostè sota comanda, per la qual cosa no es procedirà a fer cap abonament, per això haurà de fer-se càrrec de la mercaderia lliurada ja que és de la seva propietat des del moment que va fer efectiva la compra.

Scroll al inicio