whatsapp

Oferta en habitacions juvenils

Durant aquest mes oferim una Oferta a les habitacions juvenils amb el projecte en 3D GRATIS per la compra de l’habitació juvenil.

No et preocupis per res, només envia’ns un plànol a mà amb les mesures,

Digue’ns la situació de porta, finestra, radiadors i el que vulguis posar.

Nosaltres ens encarreguem de la resta i amb el projecte en 3D veuràs EXACTAMENT com quedarà


dressbox 2


la grama dressbox d 2 o


la grama dressbox d 1 o


dressbox 3


ros 30 03 2022 mides


ros 30 03 2022


Oferta en habitaciones juveniles

Testimonis

“Estic encantada amb la nova habitació del meu fill gran!! En aquests temps de pandèmia em resultava molt difícil trobar una empresa que es dediqués a fer mobles… molts no em responien els meus missatges!! Amb ells va resultar molt fàcil, van tenir en compte el que volia i van adaptar el projecte segons els meus interessos!! Gairebé tot via whassap!! Ràpids, professionals i eficients!! Tant que ja m’estan fent un nou projecte!!”
Metri Puerto
No hem pogut visitar la botiga física a causa de les limitacions de mobilitat pel Covid però l’atenció per WhatsApp ha estat immillorable, ràpids i molt professionals. A més, la relació qualitat-preu és excel·lent. Totalment recomanable.
Javier Peña
“Personal molt qualificat i atent. En el cas de mobles La Gavarra, res a objectar. Un servei i una atenció excel·lent i molt bon assessorament. El servei postvenda, genial. En el meu cas, em van portar un element en mal estat i m’ho han canviat i vingut a casa a muntar. Ho recomano encaridament
Ivan
“Molt professionals!!! Recomanable 100% (Translated by Google) Molt professionals !!! Recomanable 100%
Norma Perez
Tot el procés correcte. Bon producte
Montse
“He comprat un dormitori juvenil i no he tingut cap problema. La compra l’he feta per la web, i tot ha sortit fenomenal. Molt ràpids, atents i amables. Són proactius, em van facilitar informació de matalassos sense demanar-ho i finalment els vaig comprar allà. Molt recomanable. Moltes Gràcies
Elena
Al final em decideixo per ells. Em faran el moble pel meu saló que buscava. Em van atendre molt bé i amb paciència em van fer un croquis segons les meves necessitats.
Josefina Rofes
“Molt bona informació i atenció
Coral Martinez
Fan mobles a mida al teu gust, una passada, tracte familiar i mobles de qualitat amb firma jo els he comprat, i us ho asseguro
Albert Riera Gorgues
Anterior
Siguiente

Toni Cortes
Toni Cortes
2021-12-20
Grans professionals. Ens van ajudar molt a trobar el que volíem y el resultat final ha sigut increïble. A mes han sigut molt atents y les previsions de temps molt acurades. Recomanables 100%!
Laura Tejera
Laura Tejera
2021-11-20
La atención y el servicio es de 10. Encargamos una habitación juvenil y ha quedado preciosa. Salvador tuvo mucha paciencia porque a mí me costó decidir el diseño y las calidades, pero en todo momento nos asesoró muy bien y sin presionar. El servicio post-venta también muy bueno. Tuvimos mala suerte y la habitación llegó con varias incidencias de fábrica, así que nos tocó esperar un poco más para verla acabada, pero el seguimiento que hicieron en todo momento nos dio mucha tranquilidad. Al final llegó lo que faltaba y ha quedado precioso. No pongo un 5 porque en el montaje se nos rayó un poco el suelo (aunque los montadores eran profesionales y muy amables).
Dolors Costa
Dolors Costa
2021-11-10
Muy profesionales y serios, los recomiendo.
Fernando Martínez
Fernando Martínez
2021-05-25
Gran profesional, com un programa donde se puede visualizar como queda el piso, habitación.... Muy recomendable
Javier Peña
Javier Peña
2021-04-15
No hemos podido visitar la tienda física debido a las limitaciones de movilidad por el Covid, pero la atención por WhatsApp ha sido inmejorable, rápidos y muy profesionales. Además, la relación calidad-precio es excelente. Totalmente recomendable.
Ivan
Ivan
2021-02-20
Personal muy cualificado y atento. En el caso de muebles La Gavarra, nada que objetar. Un servicio y una atención excelente y muy buen asesoramiento. El servicio postventa, genial. En mi caso, me trajeron un elemento en mal estado y me lo han cambiado y venido a casa a montar. Lo recomiendo encarecidamente.
Norma Perez
Norma Perez
2021-02-04
Molt professionals!!! Recomanable 100%
Mauri Fernandez Roca
Mauri Fernandez Roca
2020-09-03
Muy bien atendido. Es gente del ramo de toda la vida. Se nota.
Elena
Elena
2019-06-07
He comprado un dormitorio juvenil y no he tenido ningún problema. La compra la he realizado por la web, y todo ha salido fenomenal. Muy rápidos, atentos y amables. Son proactivos, me facilitaron información de colchones sin pedirlo y finalmente los compré allí. Muy recomendable. Muchas Gracias

CONTACTA’NS ARA

Ens posarem en contacte de seguida

Fes clic aquí


Facebook


Twitter


Instagram


Pinterest


Linkedin


Telegram


Tumblr


Youtube

© 2022 Mobleslagavarra.com

Scroll al inicio