whatsapp

Pagament Segur

Pagament Segur

A la botiga online de Mobles La Gavarra t’oferim la màxima seguretat en els pagaments, així com tota la comoditat possible perquè gaudeixis dels teus mobles sense preocupacions ni mals de cap. Fes-li una ullada a les nostres formes de pagament que tens a continuació i tria la que més et convingui.

Formes de pagament

A la nostra botiga de mobles online acceptem 4 formes de pagament per a la teva comanda. Podràs triar la que més t’interessi en el moment en què validis la teva cistella.

– Targeta de crèdit

tarjetas formas de pago ok

Pagament amb targeta de crèdit (Visa, MasterCard i Visa Electron). Aquest pagament es fa directament a la pàgina web de Caixabanc a través d’un servidor segur (SSL), on es garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades que introdueixis per fer el pagament.

Per tal d’oferir la màxima protecció a la nostra botiga en línia, només acceptem targetes segures en què, durant el procés de pagament, s’autentifica la identitat del titular segons el mètode establert pel banc (PIN, SMS, codi personal,..). .).

– PayPal

paypal formas de pago

Pagament a través de la plataforma de PayPal, bé amb targeta de crèdit, o bé amb el teu compte de PayPal.

Si ets usuari de Paypal, podràs realitzar el pagament només introduint la teva adreça de correu electrònic amb què estàs registrat a la plataforma.

– Transferència bancària

logo caixabanc

Pots fer una transferència bancària o un ingrés directe al nostre compte bancari de CaixaBank.

Si pagues per transferència o ingrés directe en compte, indica el teu nom i cognoms, i el número de la teva comanda en el concepte, perquè puguem identificar ràpidament i fàcilment la transferència i agilitzem el màxim possible la tramitació de la comanda.

Despeses de la transferència a càrrec del client.

  • Beneficiari: Mobles La Gaarra SL
  • CaixaBank: IBAN: ES77-2100-0127-62-0200439527
  • CODI SWIFT : CAIXESBBXXX

– Finançament

ajorna'm

A continuació pots trobar un vídeo senzill que t’explica quins són els passos per poder tramitar el teu finançament amb Aplazame.

FINANÇAMENT FLEXIBLE, INSTANTÀNIA I SENSE SORPRESES

Amb Aplazame et donem fins a 2500 € a l’instant. Compres el que necessitis i pagues com vulguis fins a 12 mesos.

Només necessites un mòbil, una targeta i un DNI o NIE espanyol

SENZILL I SENSE REGISTRAR-TE

No necessites crear cap compte per finançar una compra.

Només has de seleccionar Aplazame com a mètode de pagament a la botiga i completar algunes dades personals perquè et responguem a l’instant.

SENSE COMISSIONS OCULTES

Deixa de preocupar-te per la lletra petita. No en tenim. L’únic que pagaràs és el que veuràs durant el procés de compra.

Concedim finançament a un 24,5% TAE.

Et donem fins a 2.500€ per comprar als teus comerços favorits i ens els tornes fins a 12 mesos.

RÀPID I FÀCIL

Sense documentació ni paperassa. Només us demanarem un parell de dades de caràcter personal.

Tu ens dius el nombre de mesos en què vols pagar i el dia que ho vols fer.

Nosaltres us mostrem els interessos i us confirmem el crèdit en segons.

FLEXIBLE I SEGUR.

Pagues com vulguis. Tu tries amb quina targeta vols fer-ho i en pots afegir tantes com necessitis.

I les teves dades, sempre segures.

Ens prenem la seguretat molt seriosament i usem els estàndards més moderns perquè estiguin fora de perill.

JA GAUDIR COMPRANT!

Aprovem el teu crèdit en segons i avisem a la botiga perquè processi la teva comanda i la rebis a casa com més aviat millor.

Paga amb total seguretat

Quines targetes acceptem a Mobles La Gavarra?

A Mobles La Gavarra treballem amb “CaixaBank”, que connecta amb REDSYS per proporcionar al client una passarel·la de pagament 100% segura.

En aquesta passarel·la de pagament, podràs pagar amb la targeta VISA, MASTERCARD i MESTRE.

Com funciona el pagament amb targeta?

La solució de “CaixaBank” als pagaments a Internet consisteix en un TPV virtual (similar al datàfon de tota la vida a les botigues físiques) que és accessible a través de la xarxa per part dels comerços que compten amb una botiga en línia.

Durant el procés, se sol·licita el nom i els cognoms del titular de la targeta, el número de targeta, la data de caducitat de la targeta i el CVV necessari per verificar la targeta.

datos solicitados de la tarjeta

Un cop introduïdes aquestes dades, i comprovat que són correctes, s’autentificarà la identitat del titular del compte seguint el mètode establert pel teu banc (PION, SMS, codi personal…). Després d’aquesta verificació, es resoldrà correctament el procés de pagament.

És segur comprar amb la meva targeta a internet?

Avui és completament segur comprar amb targeta a través d’internet gràcies als protocols de seguretat que compleixen els bancs a nivell internacional. A més, només es confirma la compra si es verifica la identitat del titular de la targeta, per tant pots estar tranquil perquè és potser la forma més segura de comprar avui dia.

[elementor-template id=”33924″]

Scroll al inicio